ГоловнаСвіт

Південна Корея і Китай оголосили про зменшення випадків коронавірусу

У Південній Кореї зафіксовано 110 нових випадків зараження, у Китаї - 8.

Південна Корея і Китай оголосили про зменшення випадків коронавірусу
Фото: Youtube Printscreen

У Південній Кореї за останню добу зареєстрували найменшу кількість випадків зараження коронавірусною інфекцією за останні два тижні - 110. У Китаї - лише 8 нових заражень і 7 летальних випадків. Про це пише ВВС.

«Південна Корея повідомила про 110 нових випадків за останні 24 години, що є найменшою кількістю за останні два тижні», - сказано в повідомленні.

Однак турбує зростання кількості дзвінків, що надходять в кол-центри стосовно коронавірусу в Сеулі.

«Ми не можемо знизити пильність. Існує ймовірність того, що спалах може перекинутися і на інші райони», - сказав мер Сеула Пак Вонсун.

У той самий час у Китаї за минулу добу зареєстровано 7 летальних випадків від коронавірусної інфекції і 8 нових заражень. Зокрема, в провінції Хубей у місті Ухань зафіксовано 5 випадків зараження і 6 смертей.

Нагадаємо, 24 лютого Всесвітня організація охорони здоров'я повідомляла, що пік епідемії коронавірусу COVID-19 у Китаї вже позаду. Вона сягнула піку в період між кінцем січня і початком лютого.

На цей момент в Україні підтверджено три випадки коронавірусу: два - в Чернівецькій області та один - у Житомирській. По всій країні введено карантин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram