ГоловнаСвіт

У Білому домі обговорюють нову зустріч Трампа з Кім Чен Ином

Президент США отримав від північнокорейського лідера «теплого» листа.

У Білому домі обговорюють нову зустріч Трампа з Кім Чен Ином
Фото: EPA/UPG

У Білому домі обговорюють можливість нової зустрічі між президентом Дональдом Трампом і лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, заявила в понеділок на брифінзі прес-секретар Білого дому Сара Сандерс.

«Ми хочемо, щоб це відбулося», - цитує Сандерс Голос Америки.

За словами Сандерс, президент отримав від північнокорейського лідера лист із пропозицією провести другу зустріч. Сандерс назвала лист «теплим» і «позитивним».

«Ми не будемо публікувати лист цілком, якщо не отримаємо згоди з боку північнокорейського лідера», - додала прес-секретар.

Сара Сандерс також зазначила, що військовий парад, що відбувся в Пхеньяні в неділю, став ознакою прогресу в переговорах про денуклеаризацію, оскільки на ньому не були продемонстровані ядерні балістичні ракети далекої дії.

Нагадаємо, в червні відбулася "історична зустріч" Кім Чен Ина і американського президента Дональда Трампа, однією з тем якої стало майбутнє північнокорейської ядерної програми. Згодом Пхеньян висловив готовність до денуклеаризації Корейського півострова.

Раніше Кім Чен Ин підтвердив намір відвідати Росію. 18-20 вересня відбудеться зустріч лідерів Північної і Південної Кореї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram