ГоловнаСуспільствоПодії

Резніков про нових заступників: "Відповідні документи на погодження вже подав" (доповнення)

Серед кандидатур - засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега, а також колишній посол України в Канаді Андрій Шевченко та ексглава Київської ОВА і командувач ООС генерал Олександр Павлюк.

Резніков про нових заступників: "Відповідні документи на погодження вже подав" (доповнення)
Фото: Міноборони

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що подав відповідні документи на погодження нових заступників.

Про це йдеться в дописі міністра у фейсбуці.

За його словами, будуть рішення про кадрове та структурне оновлення відомства.

"Хочу поінформувати про низку актуальних рішень, які стосуються кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони для підвищення ефективності роботи. Будуть нові заступники міністра. Відповідні документи на погодження я вже подав", - йдеться в дописі.

Доповнення. Згодом засновник волонтерського фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега написав на своїй фейсбук-сторінці, що "наразі дуже близький до призначення на посаду заступника Міністра оборони з питань цифрової трансформації".

Дейнега повідомив, що "про рішення Кабміну ви дізнаєтесь завтра", а "про моє я повідомлю як тільки воно стане остаточним". За його словами, це не перша пропозиція такого характеру. "Були і пропозиції рівнем повище. І навіть цієї ж посади", - додав засновник фонду.

Крім того, як повідомляють джерела LB.ua, серед інших кандидатур на посади заступників міністра оборони є колишній посол України в Канаді Андрій Шевченко та ексглава Київської ОВА і командувач ООС генерал Олександр Павлюк.

Щодо Павлюка, то 13 лютого Президент Володимир Зеленський підписав указ, яким доповнив перелік посад, які заміщуються військовослужбовцями ЗСУ, інших військових формувань, правоохоронних органів спеціального призначення у, зокрема, державних органах. Відповідно до змін, посаду першого заступника глави Міноборони може обійняти генерал-лейтенант, віце-адмірал.

Нагадаємо, днями міністр оборони назвав напрямки запобігання корупції в міністерстві та оголосив про пошук відповідних кадрів.

Також Резніков розповів, скільки посадових осіб із ЗСУ та Міноборони притягнули до відповідальності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram