ГоловнаСуспільствоЖиття

​Арахамія назвав трьох "слуг народу", які не будуть вакцинуватись проти ковіду

Понад 150 парламентарів розповіли, що вже отримали щеплення.

​Арахамія назвав трьох "слуг народу", які не будуть вакцинуватись проти ковіду
Фото: пресслужба партії

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав трьох депутатів Верховної Ради, які заявили, що не будуть вакцинуватись проти коронавірусу. Усі троє – з монобільшості: Юрій Камельчук, Ліза Богуцька та Артем Дмитрук.

Про це Арахамія розповів журналістам у кулуарах парламенту, передає "Українська правда".

"У нас є інформація по тих людях, які надали дозвіл – понад 150 людей, які сказали (що вони вакциновані. – Ред.). Багато людей сказали: "Я не хочу поширювати цю інформацію". Ну, вони мають право. Але тоді ми не можемо скласти нормальну статистику (вакцинованих у парламенті. – Ред.)", - сказав він.

"Але я питаю в людей, окрім Камельчука і Богуцької, я, чесно кажучи, не знаю людей, які відкрито кажуть, що вони не вакцинуються. А, ще Дмитрук, так", - додав Арахамія.

Раніше голова фракції "Слуга народу" розповів УНІАН, що вчора через акцію антивакцинаторів він ішов до Верховної Ради пішки та чув обзивання на свою адресу.

"Пішки. Пройшов у масці. Там, де "Парус", був великий затор, там вийшов і 27 хвилин йшов пішки", - сказав Арахамія.

Він зазначив, що пікетники його впізнавали й говорили, що "ми вандали". А він у відповідь закликав їх вакцинуватися - і тоді вони будуть здорові.

Арахамія також додав, що коли чує від людей, що ковіду не існує, то йому з такими людьми "навіть не хочеться розмовляти".

Нагадаємо, голова партії Олександр Корнієнко розповів, що нардепу Дмитруку загрожує виключення зі "Слуги народу".

Раніше депутат від "Слуги народу" Юрій Камельчук в ефірі телеканалу "НАШ" заявив, що не вірить в ефективність вакцин проти COVID-19, оскільки вважає цю хворобу "вигаданою". Витрати на закупівлю вакцин урядами різних країн, в тому числі в Україні, депутат назвав "пасткою".

У травні минулого року депутатка Богуцька прийшла в парламент у в'язаній масці. Таким чином вона вирішила висловити протест проти "ненормального карантину".

Зазначимо, що на коронавірус перехворіли багато депутатів Ради, спікер і віцеспікер. На початку листопада минулого року ковід також переніс президент Володимир Зеленський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram