ГоловнаСуспільствоПодії

Підозрюваний у вбивстві 7-річної дівчинки в Херсонській області повісився в СІЗО

62-річний чоловік залишив передсмертну записку.

Підозрюваний у вбивстві 7-річної дівчинки в Херсонській області повісився в СІЗО
Фото: скрін відео після затримання підозрюваного поліцією

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової в Херсонській області повісився у слідчому ізоляторі.

Про це повідомляє місцеве видання Новий день.

"Сьогодні, 23 квітня, у слідчому ізоляторі Херсона вкоротив собі віку 62-річний мешканець села Щасливе, арештований за підозрою у зґвалтуванні та убивстві 7-річної Марійки Б.", - сказано в повідомленні.

За даними видання, підозрюваного тримали в камері тільки з одним сусідом, бо боялися, що інші затримані влаштують самосуд. Він дочекався, поки співкамерник засне і порвав на шматки постільну білизну. З неї зробив мотузку, прив’язав її до віконної решітки і повісився. Коли сусід прокинувся, чоловік вже був мертвий.

Раніше підозрюваний вже намагався накласти на себе руки, але його зупинили. В особовій справі було зазначено, що той має схильність до суїциду. Однак у камері він поводився спокійно: дотримувався режиму, не відмовлявся від їжі і не конфліктував з 58-річним сусідом по камері.

ЗМІ повідомляє, що 62-річний чоловік залишив передсмертну записку, в якій просив вибачення у своєї дочки і наполягав на своїй невинуватості.

У поліції Херсонської області підтвердили смерть підозрюваного.

"Підтверджуємо смерть цього підозрюваного. Він повісився в СІЗО. Повідомлення про це в поліцію надійшло сьогодні о 6:14", - зазначила в коментарі виданню "Сегодня" речниця обласної поліції Тетяна Пшонь.

Чоловікові, який виявився другом батька вбитої дівчинки, загрожувало довічне позбавлення волі. Його підозрювали у вчиненні злочинів, передбачених п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство дитини) та ч. 4 ст. 152 (зґвалтування дитини) Кримінального кодексу України.

Причетність чоловіка до злочину, за даними поліції, підтверджується слідами ДНК, який виявили на одязі дівчинки та на мішку, в якому знайшли її тіло.

7-річна мешканка села Щасливе Олешківського району зникла 7 березня. Востаннє її бачили біля зупинки громадського транспорту, де вона мала зустріти батька з роботи.

11 березня її тіло знайшли в недобудові неподалік будинку, де вона проживала. Поліція припускає, що тіло підкинули туди через кілька днів після вбивства.

Підозрюваного затримали 13 березня. Перед приходом поліції він намагався порізати собі вени.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram