ГоловнаСуспільствоЖиття

Зеленський запропонував українським телеканалам запустити відеоуроки для школярів

Про терміни реалізації проєкту не повідомляється.

Зеленський запропонував українським телеканалам запустити відеоуроки для школярів
Фото: president.gov.ua/

Президент Володимир Зеленський обговорив з керівництвом українських телеканалів запуск масштабного освітнього проєкту для учнів 5-11 класів, які перейшли на дистанційне навчання в зв'язку з карантином. Про це йдеться на сайті глави держави.

"Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проєкт, в рамках якого найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали будуть показувати їх в своїх ефірах в найбільш зручний для дітей час", - йдеться в повідомленні.

Зеленський вважає, що проєкт повинен бути не тільки інформативним і цікавим для дітей, а й для їхніх батьків, бабусь і дідусів, щоб заохочувати їх залишатися вдома.

За задумом президента, телеуроки транслюватимуть на загальнонаціональних українських каналах і в ефірі низки регіональних. Також вони будуть доступні в інтернеті.

Керівництво українських телеканалів підтримало ініціативу президента. Однак про терміни її реалізації не повідомляється.

Нагадаємо, 11 березня Кабмін увів загальнонаціональний карантин у всіх навчальних закладах до 3 квітня. 19 березня стало відомо, що МОЗ готується до продовження карантину, оскільки в Україні почалося внутрішнє інфікування коронавірусом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram