ГоловнаЕкономікаБізнес

На час карантину Альфа-Банк закриває 45 відділень

Банк також обмежує роботу з готівковою іноземною валютою через відсутність поставок банкнот.

На час карантину Альфа-Банк закриває 45 відділень
Фото: antikor.com.ua

На час карантину Альфа-Банк закриває 45 своїх відділень у різних областях України і обмежує роботу з готівковою іноземною валютою через відсутність постачань банкнот у країну. Про це повідомив пресцентр банку.

«Призупинення роботи деяких відділень - необхідний захід в умовах поширення небезпечного захворювання в рамках заходів карантину, введених місцевою владою. Банк як соціально відповідальна компанія дбає і про клієнтів, і про співробітників», - зазначили в Альфа-Банку.

При цьому клієнти банку зможуть проводити всі операції через інтернет-банкінг. Повний список усіх закритих відділень можна побачити за посиланням.

Альфа-Банк також призупиняє здійснення готівкових валютних операцій, таких як зняття валюти з рахунку в касі банку, придбання готівкової валюти тощо. Обмінювати валюту можна буде онлайн.

«Тимчасові обмеження на видачу і продаж клієнтам доларів США пов'язані виключно з відсутністю постачань банкнот іноземної валюти в Україну через закриття кордонів і авіасполучення і зі США, і з країнами ЄС. Зараз Банк активно шукає альтернативні способи доставки готівкової валюти в країну. Банк без обмежень видає кошти в національній валюті, а також виконує всі безготівкові платежі у всіх валютах», - зазначили в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Національний банк повідомляв, що банки під час карантину продовжать роботу у звичайному режимі, а обслуговування клієнтів і поповнення банкоматів буде забезпечено в будь-яких умовах.

Регулятор не вводить обмеження на зняття депозитів, обмін валюти або видачу кредитів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram