ГоловнаЕкономікаБізнес

Аеропорт "Бориспіль" закрив основний термінал на час карантину

Підприємство готується до істотного зниження доходів.

Аеропорт "Бориспіль" закрив основний термінал на час карантину
Фото: Макс Левин

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" закрив основний термінал D через припинення регулярних міжнародних рейсів у період карантину. Усі рейси, які залишилися, будуть виконуватися в термінал F.

"Для оптимізації господарської діяльності та зменшення витрат на обслуговування інфраструктури чартерні, санітарні, евакуаційні та інші технічні рейси міжнародного сполучення будуть переведені з терміналу D у термінал F о 00:01 за київським часом 18 березня", - повідомив аеропорт.

Про це заздалегідь повідомили всім контрагентам і орендарям аеропорту, які розташовані на території терміналу D аеропорту, для прийняття рішення про обмеження їхньої функціональної або господарської діяльності.

Адміністрація "Борисполя" прийняла рішення про забезпечення життєдіяльності аеропорту мінімально необхідною кількістю робітників. Чергові і аварійні структурні підрозділи аеропорту будуть задіяні в кількості, необхідній для підтримки належного рівня безпеки міжнародного аеропорту в разі надзвичайних ситуацій.

17 березня було заплановано обслуговування 44 планових рейсів авіакомпаній на прибуття і 26 на відправку.

Відзначається, що результатом обмеженої господарської діяльності аеропорту через припинення регулярного пасажирського авіасполучення стане істотне зниження доходів підприємства.

Нагадаємо, що минулого року термінал F відновив роботу після п'ятирічної перерви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram