ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі український військовий отримав тяжкі поранення

Із початку поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь.

На Донбасі український військовий отримав тяжкі поранення
Фото: Штаб ООС

Уранці 4 березня український військовослужбовець отримав поранення внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України. Про це повідомив пресцентр Міністерства оборони.

"За наявною на цей момент інформацією, один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил унаслідок сьогоднішніх ворожих обстрілів отримав тяжке поранення", - сказано в повідомленні.

Усього з початку поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь у бік українських позицій. Обидва обстріли сталися вранці на Луганському напрямку і ділянки розведення сил і засобів не торкнулися. Під час обстрілів незаконні збройні формування використовували станкові і ручні протитанкові гранатомети, кулемети великого калібру, 82 мм міномети.

"В обох випадках наші воїни відповіли противнику з озброєння, що не заборонене домовленостями", - зазначили в Міноборони.

Нагадаємо, 3 березня в зоні бойових дій на Донбасі збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Вони застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram