ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Києва порушила кримінальне провадження за фактом отруєння студентів шаурмою

На вулиці, де отруїлися студенти, опечатали всі мафи із шаурмою і вилучили м'ясну продукцію для експертизи.

Поліція Києва порушила кримінальне провадження за фактом отруєння студентів шаурмою
Фото: kuharka.com

За фактом харчового отруєння семи студентів шаурмою в кіоску на вул. Борщагівській у Києві поліцейські порушили кримінальне провадження, а також опечатали на цій вулиці п'ять таких кіосків. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції.

Зазначають, що правоохоронці вилучили із цих кіосків усю м'ясну продукцію, а торгові точки опечатали. Вилучені продукти спрямовані на проведення експертизи для встановлення причини отруєння.

Усі відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 227 (Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) КК України.

Санкція статті передбачає штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, напередодні стало відомо про масове отруєння шаурмою в Одеській області. У селищі Авангард з ознаками гастроентероколіту звернулися в лікарню понад 30 осіб, кількох постраждалих направили на амбулаторне лікування, але більшість госпіталізовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram