ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсонській області через ДТП потонули чоловік і двоє дітей (оновлено)

Водій з'їхав у Перекопський канал.

У Херсонській області через ДТП потонули чоловік і двоє дітей (оновлено)
Фото: MFA_Ukraine / twitter

У понеділок, 17 червня, в Херсонській області в ДТП потонули чоловік і двоє дітей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Інформація про зникнення трьох осіб надійшла рятувальникам близько 10-ї ранку. Під час пошуків встановлено, що напередодні водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і в'їхав у Перекопський канал. Унаслідок ДТП загинув сам водій 1984 року народження, а також двоє дітей - 2002 та 2014 років народження.

Тіла всіх загиблих підняли з води.

На місці події працювали 65 рятувальників і 7 одиниць техніки.

Оновлення. За даними місцевого видання "Новини Херсонщини", про зникнення дітей заявила 43-річна жителька села Магдалинівка. Жінка повідомила, що сусід зголосився відвезти її дітей до сільської крамниці і зник. Пізніше стало відомо, що чоловік благополучно дістався до магазину, посадив дітей у машину і вирушив у зворотному напрямку, але додому не повернувся.

Зниклих шукали як поліцейські, так і місцеві жителі. Тільки через 17 годин сліди легкового автомобіля, що йдуть у зрошувальний канал, виявили біля сусіднього села.

На дні водойми, що завглибшки більш ніж 5 метрів, водолази знайшли затонулий автомобіль "Москвич-412", яким їхали зниклі люди. Вікна машини були відчинені, а салон без пасажирів. Однак надія рятувальників на те, що комусь вдалося вижити, не виправдалася: загиблих виявили на дні Перекопського зрошувального каналу.

Нагадаємо, в Хмельницькій області вчора вночі розбився туристичний автобус, що їхав із Неаполя. В аварії загинув один чоловік і постраждали три жінки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram