ГоловнаСуспільствоПодії

На трасі Скадовськ-Каховка в ДТП за участю поліцейського загинули три людини, в тому числі дитина

Затримано старшого оперуповноваженого управління НПУ в Криму.

На трасі Скадовськ-Каховка в ДТП за участю поліцейського загинули три людини, в тому числі дитина
Фото: dbr.gov.ua

Увечері 18 червня на трасі Скадовськ-Каховка Херсонської області в результаті зіткнення двох автомобілів ВАЗ-21099 і BMW загинули три людини, одна особа травмована.

Про це повідомляють на сайті Державного бюро розслідувань.

ДТП сталася недалеко від селища Миколаївка. За кермом BMW перебував старший оперуповноважений управління Нацполіції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

У результаті зіткнення пасажири ВАЗ - чоловік і жінка - загинули на місці, дев'ятирічна дівчинка отримала численні травми і пізніше померла в лікарні.

Фото: dbr.gov.ua

Поліцейського-водія затримали згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Йому повідомлено про підозру за ч.3 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Фото: dbr.gov.ua

Слідчі ДБР готують клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. У разі доведення провини оперуповноваженому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Крім того, слідчі перевірять дії лікарів, які надавали медичну допомогу неповнолітній дитині.

Нагадаємо, раніше в Херсонській області через ДТП потонули чоловік і двоє дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram