ГоловнаСуспільствоЖиття

На Банковій відбулася акція протесту "Україна - не рояль"

Фото: Макс Требухов

У Києві біля будівлі Адміністрації президента Володимира Зеленського пройшла акція протесту "Україна - не рояль", повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

"Минуло всього два дні каденції Зеленського, а хмари вже не просто надзвичайно сильно згустилися, це вже формений ***", - сказано в повідомленні організаторів.

Учасники акції обурені кадровими рішеннями Зеленського (призначеннями Сергія Шефіра, Андрія Богдана, Руслана Хомчака), а також результатами зустрічі голови держави з послом Угорщини з приводу української мови.

"Зеленський чхати хотів на закон і вже на другий день перебування на посаді показав, що ви всі, проукраїнські люди з державницькою позицією, - "майдауни". ... Ми не дозволимо провернути це. Проросійський реванш не просто загроза - він уже відбувається. Пора діяти", - сказано в заяві організаторів.

Фото: Макс Требухов

Представники Адміністрації Зеленського до протестувальників не виходили. Акція пройшла без пригод і сутичок.

Нагадаємо, напередодні електронна петиція за добровільну відставку Зеленського на сайті президента набрала необхідну кількість голосів у першу ж добу, і її продовжують підписувати. Проте в АП заявили, що розцінюють петицію як жарт.

Фото: Макс Требухов
Фото: Макс Требухов
Фото: Макс Требухов
Фото: Макс Требухов

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram