ГоловнаСуспільствоЖиття

Нацполіція оголосила в розшук власника "Агроінвестгруп" і його сина

Суд дозволив затримати Миколу і Віталія Кучеренків з метою приводу.

Нацполіція оголосила в розшук власника "Агроінвестгруп" і його сина
Элеватор (архивное фото)
Фото: www.dyvys.in

Національна поліція оголосила в розшук власника холдингу "Агроінвестгруп" Миколу Кучеренка і його сина Віталія.

Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Згідно з розшуковим обліком, суд дозволив затримати Миколу і Віталія Кучеренків з метою приводу.

Фото: wanted.mvs.gov.ua

Фото: wanted.mvs.gov.ua

Обох підозрюють у привласненні і розтраті чужого майна. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Група компаній "Агроінвестгруп" припинила розраховуватися з кредиторами, а власники і керівництво підприємств, що входять до її складу, - переховуються. Гравці ринку припускають, що компанія на межі банкрутства, повідомляє Latifundist.

За попередніми оцінками, борги оцінюють на суму $70 млн.

Нагадаємо, на початку лютого Нацполіція почала розслідування за фактом розкрадання зерна в Аграрного фонду посадовими особами "Агроінвестгруп". Охоронці холдингу не допустили співробітників Аграрного фонду на шість елеваторів "Агроінвестгруп", з якою фонд підписав договір на зберігання пшениці, кукурудзи, і соняшника. Збиток від дій співробітників агрохолдингу оцінюють на суму $100-120 млн.

13 лютого Госпсуд Одеської області арештував рахунки "Агроінвестгруп" і "Іст Оїлс Україна" за боргом перед ТАСкомбанк на $2 млн.

Згідно з інформацією, опублікованою на сайті компанії, "Агроінвестгруп" заснована в 2008 році і в цей час є одним із найбільших агрохолдингів на півдні України. Компанія обробляє понад 30 тис. га землі в Одеській області. В її структуру входять більш ніж 20 елеваторів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram