ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП загинув топ-менеджер Allseeds, волонтер Володимир Слабовський

Він відомий як волонтер під позивним "Влад".

У ДТП загинув топ-менеджер Allseeds, волонтер Володимир Слабовський
Владимир Слабовский
Фото: facebook.com

Операційний директор одного з найбільших українських виробників і експортерів соняшникової олії компанія Allseeds (Київ) Володимир Слабовський загинув у дорожньо-транспортній пригоді.

Про це повідомив голова правління Allseeds В'ячеслав Петрище. Про загибель Слабовського повідомили також інші близькі бізнесмена.

"Сьогодні пішов з життя мій друг і соратник Володимир Слабовський. На жаль, Бог забирає найкращих, особливо в такий день. Це була людина життя! Людина почуттів! Людина справи! Люблячий і коханий батько і чоловік! Людина, яка за нашу землю воювала і куля його не взяла. Сьогодні його приймає ця земля. Безглуздість, яка не надається до пояснення - аварія", - написав він.

Петрище зазначив, що це був перший виїзд Слабовського на новому байку.

Слабовський працював в аграрному бізнесі понад 20 років. У Allseeds він прийшов 2015 року. Також Слабовський відомий як волонтер під позивним "Влад".

Журналіст, головний редактор "Цензор.Нет" Юрій Бутусов у фейсбуці написав, що Слабовський неодноразово возив волонтерську допомогу на фронт, відволікаючись від управління бізнесом.

"Слабовський був патріотом України з Донецька. У нього була власність і бізнес на Донбасі. Але він усе залишив у 2014-му, не вагаючись ні хвилини. І навіть прах своїх батьків він вивіз з окупованої території, і відбулося перепоховання під Києвом, щоб його нічого не пов'язувало з російськими агресорами", - написав Бутусов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram