ГоловнаСуспільствоЖиття

Директора одеського табору "Вікторія" не відпустили під домашній арешт

Петрос Саркісян оголосив, що продовжує голодування.

Директора одеського табору "Вікторія" не відпустили під домашній арешт

Одеський апеляційний суд відхилив клопотання адвокатів про зміну запобіжного заходу директору дитячого табору "Вікторія", де у вересні загинули три дівчинки. Захисники хотіли, щоб Петроса Саркісяна посадили під домашній арешт, однак він залишатиметься в СІЗО, передає 5 канал.

Адвокати апелювали, що суд першої інстанції нібито порушив процедуру під час ухвалення рішення. Прокурори відповідали: якщо Саркісяна відпустять з-під варти, він може втекти. Тому суддя погодився зі стороною обвинувачення і залишив Саркісяна під арештом до 12 березня.

Колишній директор табору, зі свого боку, оголосив про продовження голодування.

"Саркісян заперечує, що бачив припис пожежних, який знайшли у нього на столі. У зв'язку з цим ризики є завжди, ризик підробки документів, впливу на слідство, на своїх заступників, працівників у таборі - щоб уникнути кримінальної відповідальності", - зазначила адвокат постраждалих Тетяна Сягровець.

Нагадаємо, Петроса Саркісяна звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки в таборі "Вікторія", де в ніч на 16 вересня сталася пожежа. У вогні загинули троє дітей. З'ясувалося, що тоді не спрацювала пожежна сигналізація. Обвинуваченому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram