ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 22 рази порушили режим тиші на Донбасі

Один боєць АТО отримав поранення.

За добу бойовики 22 рази порушили режим тиші на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 22 рази порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Військові 15 разів відкривали вогонь у відповідь. У результаті бойових дій один боєць АТО отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Зазначають, що наприкінці дня ситуація залишалася напруженою, але повністю контрольованою українською армією. Після 18:00 бойовики продовжили обстріли позицій сил АТО на всіх напрямках із використанням піхотного озброєння.

На Донецькому напрямку ввечері російсько-окупаційні угруповання з різних видів гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції ЗСУ в районі Зайцевого, Авдіївки, Кам'янки, Луганського і Верхньоторецького. Також наприкінці доби під кулеметним вогнем опинилися захисники Майорська і Шахти Бутівка.

Із цього ж виду зброї на Приморському напрямку терористи обстріляли позиції військових біля Кримського і Новоолександрівки. Великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю застосовували в районі Новозванівки і Попасної.

На Маріупольському напрямку ввечері під вогонь ворожих гранатометів потрапили укріплення сил АТО неподалік Мар'їнки і Старогнатівки.

Нагадаємо, під час поїздки в Авдіївку президент Петро Порошенко анонсував ротацію 72-ї, 14-ї, 92-ї, 53-ї бригад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram