ГоловнаСуспільствоПодії

У луганській поліції припустили, що трьох зниклих цивільних бойовики могли захопити в полон

Раніше в цьому районі захопили в полон військовослужбовця ЗСУ.

У луганській поліції припустили, що трьох зниклих цивільних бойовики могли захопити в полон
Фото: nikvesti.com

У Луганській області напередодні зникли три людини. Зниклі чоловіки були вдягнені в камуфляжний одяг. Неподалік від місця події розташоване село Арентове, яке межує з лінією розмежування з територією, непідконтрольною українській владі. Тому як одну з імовірних версій поліція розглядає захоплення чоловіків у полон диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Між селищами Боброве і Борівське на узбіччі дороги було виявлено покинутий автомобіль з відчиненими дверима. За попередньою інформацією, в цьому автомобілі їхали три людини - батько із сином (51 рік і 31 рік) і 23-річний хлопець. Чоловіки були вбрані в камуфляжний одяг. Доля чоловіків наразі невідома. На зв'язок вони не виходять. За однією з версій поліції - чоловіків захопили в полон члени диверсійної розвідувальної групи бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Раніше в цьому районі захопили в полон військовослужбовця ЗСУ, зазначають у поліції.

Співробітники поліції разом із військовослужбовцями ЗСУ проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення місцезнаходження зниклих чоловіків.

Поліція звертається з проханням до жителів області для особистої безпеки не використовувати камуфльований одяг у повсякденному житті.

Раніше повідомляли, що поліцію Луганської області з 11 березня перевели на посилений режим несення служби у зв'язку з неспокійною ситуацією в населених пунктах регіону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram