ГоловнаСуспільствоЖиття

Ваші гроші за три кроки

Ваші гроші за три кроки

Прикро, коли необхідна невелика сума грошей, а її якраз і не вистачає. У банку таких варіантів кредитування навіть не розглядають, доводиться просити у знайомих. Ще гірше, коли з проханням позичити гроші і звернутися ні до кого. Наприклад, на відпочинку в Карпатах, коли не вистачає зовсім трохи на подарунок тещі або прощальну вечерю. Не впадайте у відчай, насправді допомога за три кроки. Достатньо лише мати доступ до Інтернету.

Як отримати суму, якої бракує

Отримати потрібну суму грошей можна, оформивши кредит онлайн у «ШвидкоГроші». Для цього достатньо мати доступ до Інтернету, банківську картку, бути старшим за 18 років і, звичайно ж, мати декілька вільних хвилин, щоб заповнити заявку на сайті компанії. Кроки, які відокремлюють вас від грошей:

  1. Заповнення заявки на сайті.
  2. Отримання схвалення від компанії.
  3. Отримання коштів на зазначену банківську карту.

Попередньо ви можете розрахувати суму, яку доведеться повернути з урахуванням комісії, і заздалегідь зорієнтуватися в терміні її виплати.

Переваги онлайн-кредиту

Отримати гроші можна будь-коли в будь-якій точці України, де є доступ до Інтернету і відділення компанії. Немає потреби шукати найближче відділення кредитної компанії, щоб забрати готівку - сума перераховується на банківську картку і відразу доступна до використання, а з договором на кредит до Вас особисто приїде кур'єр, якщо потрібно.

Процес займе не більш ніж 30 хвилин: 10 хвилин на оформлення заявки і 20 хвилин на її підтвердження та переказ коштів. Отримати гроші в такі терміни в банку просто неможливо. А все тому, що банківські установи проводять обов'язкову перевірку позичальника. Кредитна компанія відмовилася від цієї процедури, їй досить наданих паспортних даних й інформації про ідентифікаційний код.

Компанія не цікавиться цілями вашого кредиту. Мало того, вона готова продовжити терміни повернення платежу скільки завгодно разів. Важливо лише вчасно оформити відповідну заяву і внести плату за користування. Також за бажанням ви можете погасити кредит достроково, виплативши відсотки лише за фактично використані дні. Це позитивно позначиться на вашій кредитній історії. Якщо знадобиться звернутися в компанію знову, ви можете отримати більшу суму позики.

Усі комісії нараховують прозоро, тому ви самостійно можете прорахувати суму, яку необхідно сплатити у встановлений договором термін. У компанії «ШвидкоГроші» на вас чекають тільки приємні сюрпризи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram