ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Авдіївки узгоджують режим тиші заради ремонту ЛЕП (оновлено)

Бригади енергетиків готові висунутися до місця пориву.

Біля Авдіївки узгоджують режим тиші заради ремонту ЛЕП (оновлено)
Фото: Макс Требухов

Дві бригади енергетиків вийшли з обох сторін від лінії зіткнення для ремонту пошкодженої лінії електропередачі біля Авдіївки, повідомило Міністерство з питань тимчасово окупованих територій в твіттері.

У Спільного центру контролю і координації отримано погодження заявок на проведення ремонтних робіт в "буферній зоні". "Вікно тиші" - з 13.00 до 17.00.

Оновлення. Голова Донецької обладміністрації Павло Жебрівський пише, що ремонтники так і не висунулися до місця пошкодження через відсутність письмових гарантій припинення вогню.

"На 11:00 бригада електромонтажників і саперів з нашого боку готова приступити до відновлення лінії електропередачі, однак російська сторона у СЦКК поки що не надає письмових гарантій припинення вогню", - повідомив він у фейсбуці.

Проводяться роботи над відновленням телефонного зв'язку у Авдіївці, як мобільного, так і стаціонарного. "Звернулися до операторів Київстар і МТС, щоб найближчим часом відновили сигнал у місті", - зазначив Жебрівський.

Нагадаємо, через пошкодження високовольтної лінії електропередачі 110 кВ "Макіївська 1 - АКХЗ № 2" увечері в суботу Авдіївка залишилася без світла і води.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram