ГоловнаСуспільствоВійна

Жебрівський повідомив, що Авдіївку знеструмлено (оновлено)

Причини і місце пошкодження електромереж з'ясовуються.

Жебрівський повідомив, що Авдіївку знеструмлено (оновлено)
Фото: EPA/UPG

В Авдіївці Донецької області в суботу ввечері зникло електропостачання.

Про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський.

"Сьогодні близько 20:00 в Авдіївці знову зникло електропостачання. Як у самому місті, так і на коксохімі. Координаційний центр з 20:00 перейшов на посилений режим роботи. Готуються електрогенератори, щоб забезпечити автономною електроенергією життєво важливі об'єкти міста", - написав він у фейсбуці.

За словами голови ВЦА, фахівці-електромонтажники з'ясовують причини і місце пошкодження електромереж. Нацполіція посилює охорону правопорядку в місті, підрозділи ДСНС готуються до розгортання пунктів обігріву.

"Усі працюємо за напрацьованим алгоритмом", - зазначив Жебрівський.

Оновлення. За інформацією директора Авдіївського КХЗ Муси Магомедова, знеструмлено також Донецьку фільтраційну станцію, що забезпечує водопостачання Авдіївки і прилеглих селищ, а також частково Донецька і Ясинуватої.

Магомедов відзначив, що на КХЗ один з двох котлів у роботі, температура теплоносія забезпечується, але зі зниженими параметрами. Нагадаємо, через обстріли бойовиків 30 cічня Авдіївка залишилася без води, електрики і теплопостачання. Відновити лінію електропостачання в місті вдалося тільки 5 лютого, наступного дня було відновлено тепло- і водопостачання для жителів міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram