ГоловнаСуспільствоЖиття

Незрячі масажисти відкрили свій стартап в Києві

Кімната масажу розпочне свою роботу 19 лютого

Незрячі масажисти відкрили свій стартап в Києві
Руководитель клуба Guide runner Василий Закревский
Фото: Макс Требухов

18 лютого у Києві відкрився масажний салон, в якому будуть працювати незрячі і слабозорі масажисти з єдиного бігового клубу для незрячих в Україні "Guide Runner". Про це повідомив керівник клубу бігунів Василь Закревський на своїй сторінці у Facebook.

"Це перший подібний стартап в Україні. Якщо у нас вийде і кияни підтримають ми відкриємо мережу таких салонів і створимо робочі місця для слабозорих, дамо їм надію на гідний рівень життя. Слабозорі та незрячі люди - чудові масажисти! В давнину на Сході навіть була така традиція, що хороший масажист повинен бути незрячим. У нас дуже розвинена інтуїція і чутливість рук, все життя - на кінчиках пальців. Всі люди, які будуть працювати в салоні, вивчали масаж професійно і вдосконалювали техніку багато років на практиці", - сказав Закревський.

Засновник проекту повідомив, що кімната масажу розпочне свою роботу 19 лютого за адресою пр. Героїв Сталінграда, 24а. Всього прийом будуть вести 7 масажистів: Анатолій Варфоломєєв, Віта Алексюк, Саміла Мар'яна, Ленур Ебедляев, Сергій Корою, Олена Бородкіна і сам Василь Закревський.

Нагадаємо, незрячі люди стрибнули з парашутом на київському аеродромі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram