ГоловнаСуспільствоВійна

Дев'ять військових поранені і травмовані за добу на Донбасі

Зафіксовано понад 100 обстрілів.

Дев'ять військових поранені і травмовані за добу на Донбасі
Фото: Макс Требухов

Російсько-окупаційні війська в суботу, 18 лютого, 105 разів обстрілювали позиції сил АТО. Шестеро військових отримали поранення, ще троє були травмовані.

На Донецькому напрямку з 122-мм артилерії окупанти обстрілювали Невельське. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Новолуганську, Авдіївці, Пісках, Кам'янці, Невельському, Троїцькому, Луганському, Новоселівці, Опитному і Зайцевому. Новолуганське обстрілював снайпер, а по Троїцькому вели вогонь з БМП. В районі Авдіївки близько 5:00 сталося бойове зіткнення. Напад бойовиків відбито, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів противник вів вогонь по Новоолександрівці і Кримському, а з гранатометів - по Станиці Луганській і Новозванівці. З протитанкових ракетних комплексів загарбники обстрілювали Кримське.

На Маріупольському напрямку з артилерії 122-мм бойовики обстрілювали Водяне і Новогригорівку, з мінометів різних калібрів Мар'їнку, Старогнатівку, Водяне, Павлопіль, Красногорівку, Новотроїцьке, з гранатометів і стрілецької зброї - Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Талаківку. По Широкиному відкривали вогонь з БМП. Близько 20:00 загарбники випустили по позиціях військових поблизу Водяного 30 снарядів реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град".

Як повідомлялося, в п'ятницю на Донбасі загинув волонтер і були поранені четверо військових

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram