ГоловнаСуспільствоВійна

Ремонтні роботи на ЛЕП в Авдіївці продовжать у понеділок (оновлено)

Українська сторона попросила режим тиші.

Ремонтні роботи на ЛЕП в Авдіївці продовжать у понеділок (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Щоб завершити ремонтні роботи на лінії електропередачі та відновити електропостачання Авдіївки, українська сторона Спільного центру контролю і координації готує заяву на встановлення режиму тиші на 20 лютого.

Про це повідомляє штаб АТО.

У неділю в районі проведення ремонтних робіт противник дотримувався режиму припинення вогню. Ремонтні бригади працювали на об'єктах з 10.00 до 15.00. Всього було виявлено п'ять пошкоджень лінії електропередачі неподалік від газорозподільної станції. Однак відновити електропостачання не вдалося.

До найважливіших об'єктів інфраструктури міста продовжують подавати електроенергію за допомогою електрогенераторів.

Оновлення. Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пізніше повідомив у фейсбуці, що на непідконтрольній території пошкоджено опору лінії електропередачі над горлівською трасою.

У нинішній ситуації в Авдіївку подають воду з 16:00 до 22:00. Каналізаційна і насосна станції працюють на електрогенераторах. Авдіївський коксохімічний завод підтримує достатній температурний режим у тепломережах міста.

Газові мережі в місті працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, через пошкодження високовольтної лінії електропередачі 110 кВ "Макіївська 1 - АКХЗ № 2" увечері в суботу Авдіївка залишилася без світла. Знеструмлена також Донецька фільтраційна станція, що забезпечує водопостачання Авдіївки і прилеглих селищ, а також частково Донецька і Ясинуватої. Вона розташована на окупованій території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram