ГоловнаПолітика

У січні 359 нардепів відвідали всі шість пленарних засідань Ради, - КВУ

Найвищі показники відвідуваності - у "Європейської Солідарності" і "Слуги народу".

У січні 359 нардепів відвідали всі шість пленарних засідань Ради, - КВУ
Фото: Lb.ua

Комітет виборців України проаналізував відвідування народними депутатами пленарних засідань Верховної Ради в січні 2020 року.

Про це повідомила пресслужба КВУ у фейсбуці.

"Депутати продемонструвати досить високі показники присутності на засіданнях. Так, одразу 359 народних депутатів відвідали всі шість пленарних засідань у січні. Для порівняння: в грудні 2019-го всі засідання за місяць відвідали лише 240 депутатів, у листопаді 2019 року - 299", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що серед фракцій і парламентських груп найвищі показники відвідуваності - у "Європейської Солідарності" і "Слуги народу". У середньому на пленарних засіданнях у січні були присутні 80% депутатів ЄС і 79% "Слуг".

Трохи нижчі показники присутності у групи "Довіра", 74% депутатів якої були зареєстровані на засіданнях. У середньому відвідували засідання 72% депутатів ВО "Батьківщина" і 71% депутатів "Голосу".

Найнижчий показник відвідуваності - у фракції "Опозиційна платформа - За життя" (в середньому присутні 67% фракції) і групи "За майбутнє" (59% депутатів).

Нагадаємо, раніше КВУ назвав країни, в які українські депутати найчастіше їздять по досвід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram