ГоловнаПолітика

Трамп прокоментував заяви Зеленського на пресмарафоні

"Це повинно негайно припинити розмови про імпічмент".

Трамп прокоментував заяви Зеленського на пресмарафоні
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп прокоментував пресмарафон Володимира Зеленського і заявив, що після заяви українського президента про відсутність тиску, розмови про його імпічмент повинні припинитися.

Про це Трамп написав у своєму мікроблозі twitter.

"Президент України Володимир Зеленський заявив журналістам у четвер, що його суперечливий липневий дзвінок з президентом Трампом не передбачав хабарництва, шантажу або ділової боротьби, як стверджують налаштовані на імпічмент демократи", - навів Трамп цитату з сайту Fox News.

"Це має негайно припинити розмови про імпічмент", - додав він від себе.

Нагадаємо, сьогодні президент Зеленський проводить багатогодинний пресмарафон з журналістами в Києві. Говорячи про відносини України з США, він назвав їх "втомленими".

Раніше Білий дім оприлюднив телефонну розмову Трампа з Зеленським, яка відбулася 25 липня. Через цю розмову Трампу тепер загрожує імпічмент. Під час бесіди президент США просив Київ почати розслідування щодо його потенційного суперника на президентських виборах в листопаді 2020 року - Джозефа Байдена, а також його сина Хантера.

Нижня палата Конгресу, контрольована демократами, звинуватила президента США в порушенні конституційних обов'язків і зловживанні службовим становищем.

Сам Трамп назвав те, що відбувається, найбільшою аферою в історії американської політики. "Імпічмент за таке?", - обурився американський президент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram