ГоловнаПолітика

Місце на ринку для пресконференції Зеленському дали безкоштовно, їжу оплатить ДУС

"Автор формату - саме Президент".

Місце на ринку для пресконференції Зеленському дали безкоштовно, їжу оплатить ДУС
Фото: стоп-кадр трансляции

Пресконференцію Президента Володимира Зеленського на приватному ринку їжі оплатило Державне управління справами.

Про це LB.ua сказав заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Хто оплачує? Державне управління справами", - сказав він.

Питання спочатку ставилося Президенту Володимиру Зеленському під час перерви у його пресмарафоні. Президент сказав, що не знає. Після цього на запитання відповів Тимошенко.

При цьому назвати вартість заходу він відмовився і порадив дізнаватися "вартість круасанів" офіційним запитом у ДУС. "Ми платили за їжу, якою пригощають журналістів. За оренду ми не платимо", - сказав Тимошенко.

Він також сказав, що пресконференція у неофіційній обстановці була ідеєю Зеленського. "Автор формату - саме Президент. Він сказав, що якщо буде велика зала, ми проведемо пресконференцію дві-три години, все одно не зможуть усі поставити питання. [А так] Президент намагається відповісти усім, журналісти можуть ставити уточнюючі запитання", - сказав Тимошенко.

За його словами, Kyiv Food Market вибрали тому, що він досить великий, щоб розмістити велику кількість журналістів. "Ми не хотіли це робити в офіційному приміщенні", - сказав він.

Нагадаємо, що гастрономічний ринок Kyiv Food Market розташований у центрі Києва на території колишнього заводу "Арсенал".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram