ГоловнаПолітика

На посаду спікера Зеленського надійшло понад 3 тис. заявок, - прес-служба

З усіх претендентів відберуть сотню найкращих, потім відсіють ще 90 осіб, і тільки топ-10 потраплять на співбесіду до президента.

На посаду спікера Зеленського надійшло понад 3 тис. заявок, - прес-служба
Фото: EPA/UPG

Понад 3 тисячі кандидатів подали своє резюме на посаду спікера новообраного президента Володимира Зеленського.

Про це повідомила прес-служба політика, пише агентство "Українські новини".

"На цей момент на електронну адресу HR-департаменту команди Володимира Зеленського надійшло понад 3 тисячі резюме - від звичайних людей, які хочуть узяти участь у конкурсі та відчувають упевненість у своїх комунікаційних здібностях", - сказано в заяві.

Серед кандидатів - професійні журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти профільних факультетів і актори. В "команді Зеленського" заявили, що серед кандидатів є відомі особистості, але не назвали прізвищ.

Нагадаємо, про вакансію спікера Зеленський заявив минулого тижня у відеозверненні. Успішний кандидат на цю посаду повинен володіти трьома мовами, мати досвід роботи в журналістиці, володіти комунікаційними навичками, швидко реагувати на обставини, бути креативним і готовим працювати цілодобово.

Конкурс проходитиме в кілька етапів, 100 найкращих кандидатів отримають кілька творчих завдань, а оцінювати роботи кандидатів будуть експерти з роботи з персоналом і члени команди Зеленського. Тільки десять найкращих претендентів потраплять на співбесіду з керівником HR-департаменту і самим Зеленським.

Повідомляють, що всі фіналісти конкурсу обов'язково будуть проходити перевірку службами безпеки і антикорупційними органами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram