ГоловнаПолітика

Слідству відомо, хто замовив вбивство Гандзюк, - Луценко

"Прізвище буде озвучено, коли слідчий прокурор матиме достатньо доказів".

Слідству відомо, хто замовив вбивство Гандзюк, - Луценко
Фото: Жека Карась / Facebook

Слідству відоме прізвище замовника вбивства Катерини Гандзюк, але прокурор досі збирає докази. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в ефірі "5 каналу" у програмі "Рандеву".

"Слідство назве. Прізвище буде озвучено тоді, коли слідчий прокурор матиме достатньо доказів. Я це прізвище вже знаю", - сказав Луценко у відповідь на запитання, хто вбив Катерину Гандзюк.

Нагадаємо, Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою 31 липня в центрі Херсона. 4 листопада вона померла в лікарні.

На початку грудня генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство встановило всіх замовників і організаторів. Це Сергій Торбін, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, В'ячеслав Вишневський та Микита Грабчук (виконавці), Ігор Павловський (посередник), Олексій Левін (організатор).

Раніше тимчасова слідча комісія Ради, яку створили після смерті Гандзюк, провела виїзне засідання в Херсоні. Голова комісії Борислав Береза заявив, що отримана під час засідання інформація його жахає - від контрабанди до сепаратистів, від наркотрафіку до глобальної корупції, від зв'язків влади з криміналом до вирубування лісу, від співпраці з окупаційною владою Криму до впливу втікачів "регіоналів" на регіон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram