ГоловнаПолітика

Нардеп Заліщук заперечує обшуки у свого батька у справі Клименка

Депутат запідозрила спробу дискредитації.

Нардеп Заліщук заперечує обшуки у свого батька у справі Клименка
Светлана Залищук
Фото: Facebook/Олег Федонюк

Народна депутат Світлана Заліщук стверджує, що в її батька не було обшуків у рамках справи екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

"Сьогодні на сайті Генеральної прокуратури з'явилася інформація про проведення обшуків у мого батька в рамках провадження в банку "Капітал". Розцінюю таку інформацію на сайті Генпрокуратури або як жахливий непрофесіоналізм, або як спробу дискредитації. На цей момент жодних обшуків ні в мого батька, ні в будь-яких інших моїх родичів - з того, що я знаю - не відбувається. Мій батько дійсно свого часу очолював одну з філій банку "Капітал", але не має жодного стосунку до справ колишнього керівника Міністерства доходів і зборів Клименка. На цей момент він є пенсіонером, останні три роки проживає в Миколаївській області, на батьківщині своєї сім'ї. І в разі потреби готовий надати будь-яку інформацію і відповісти на запитання правоохоронних органів", - написала вона у фейсбуці.

Нагадаємо, в повідомленні на сайті ГПУ сказано, що Головна військова прокуратура у четвер проводить обшук за місцем проживання колишнього керівника київського відділення банку "Капітал", який є батьком одного з народних депутатів України. Обшуки проходять у рамках розслідування махінацій Клименка. За версією слідства, банк "Капітал" допомагав екс-міністрові здійснювати їх.

За даними джерел "Української правди" в правоохоронних органах, йдеться про батька Світлани Заліщук Петра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram