ГоловнаПолітика

Підозрюваному у привласненні майже ₴10 млн екс-заступнику директора "Держзовнішінформу" суд призначив заставу в ₴2 млн

За інформацією слідства, зараз зазначена особа перебуває на території проведення АТО.

Підозрюваному у привласненні майже ₴10 млн екс-заступнику директора "Держзовнішінформу" суд призначив заставу в ₴2 млн
Фото: runews.su

Суд заарештував підозрюваного у привласненні 9,9 млн гривень колишнього заступника директора державного підприємства "Держзовнішінформ" і призначив заставу в 2 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"За результатами розгляду клопотання детектива Національного антикорупційного бюро України, погодженого з прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, колишньому заступнику керівника державного підприємства "Держзовнішінформ" обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 млн гривень", - йдеться в повідомленні у фейсбуці.

Зараз підписано повідомлення про підозру колишнього директора "Держзовнішінформу" і вживаються заходи з метою її вручення. За інформацією слідства, на цю мить зазначена особа перебуває на території проведення антитерористичної операції. У зв'язку з цим планується подання клопотання про проведення спеціального досудового розслідування.

Напередодні повідомлялося, що НАБУ затримало екс-директора "Держзовнішінформу" за підозрою у привласненні майже ₴9,9 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram