ГоловнаСвіт

Двоє донорів кампанії Трампа зажадали повернути їм гроші

У штабі кандидата "не знають ні про яких донорів, які висловлювали таке прохання".

Двоє донорів кампанії Трампа зажадали повернути їм гроші
Фото: EPA/UPG

Обурені поведінкою кандидата в президенти США Дональда Трампа двоє "великих донорів" його виборчої кампанії, які передали десятки тисяч доларів на підтримку кандидата, вимагають повернути їм гроші.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на телеканал NBC News.

"Я не можу висловити, наскільки я розчарований через недавні події навколо Трампа", - наводиться висловлювання одного з донорів.

Він зазначив, що тепер шкодує про свою участь у заходах на підтримку Трампа, а також що привернув до цього процесу свого сина. "Прошу повернути мої гроші", - зазначив чоловік.

Інший донор також висловив бажання забрати свої вклади, оскільки "засмучений" поведінкою Трампа після появи в мережі відео з його непристойними висловлюваннями.

"Я не можу підтримувати сексиста. У мене троє маленьких дітей, і я не буду підтримувати грубого сексиста, - написав другий донор. - Я чекаю повернення моєї пожертви".

Тим часом представник Трампа Джейсон Міллер заявив, що в штабі кандидата "не знають ні про яких донорів, які висловлювали таке прохання".

Нагадаємо, американська газета Washington Post опублікувала аудіозапис від 2005 року, в якій Трамп розповідає про домагання до жінок. Суть деяких його заяв зводиться до того, що "будь-яка жінка доступна, якщо чоловік "зірка", і церемонитися з ними не слід".

Близько десяти членів Республіканської партії заявили, що не стануть голосувати на виборах президента США за Дональда Трампа, після чергового секс-скандалу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram