ГоловнаЕкономікаБізнес

Заступник голови КМДА Ніконов займається великими інвестиційними проектами для Києва

Бізнесмен вирішив піти з мерії і знову зайнятися будівництвом

Заступник голови КМДА Ігор Ніконов заявив, що йде у відставку і має намір зосередитися на реалізації великих інвестиційних проектів у Києві - повідомляє телеканал "112 Україна".

Ігор Ніконов впевнений, що для подальшого стратегічного розвитку міста потрібні "точки зростання": величезні інфраструктурні та інші проекти, переговори з серйозними інституційними інвесторами, робота з Верховною Радою і Кабінетом міністрів.

"Я хочу побудувати індустріальний парк. Ми зараз займаємося проектом "метро на Троєщину", - заявив Ніконов, але при цьому підкреслив, що знає, де взяти гроші на проект, але цим треба займатися "з ранку до ночі", не відволікаючись на поточні завдання

Ніконов пояснив, що спочатку Віталій Кличко запросив його на рік як антикризового менеджера: "Я тут живу, тут живе 10 моїх дітей, мені хотілося реально допомогти. Ми зайнялися тим, що відразу ж зробили аудит, ми зупинили падіння міста в прірву, ми зайшли в адміністрацію, структурували повністю її роботу, звільнили 400 осіб, які або реально були некомпетентні, або просто крали гроші нещадно самим нахабним чином, побудували прозору систему управління містом".

"Я хочу побудувати саме те, чого сьогодні Києву не вистачає", - резюмував своє завдання Ігор Ніконов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram