ГоловнаКультура

Шостий сезон серіалу "Картковий будиночок" буде останнім

Дату прем'єри поки що не названо.

Шостий сезон серіалу "Картковий будиночок" буде останнім
Фото: hollywoodreporter.com

Шостий сезон серіалу "Картковий будиночок", зйомки якого почалися два тижні тому в штаті Меріленд, стане останнім.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на заяву Netflix і студії Media Rights Capital.

Повідомляють, новий сезон буде складатися з 13 епізодів.

Дату прем'єри заключного сезону поки що не названо, але він точно вийде на екрани 2018 року.

Як повідомляли, 30 жовтня 58-річний американський актор Кевін Спейсі, виконавець головної ролі в "Картковому будиночку", публічно перепросив за домагання до 14-річного Ентоні Реппа. Спейсі на час епізоду з домаганнями було 26 років, Реппу - 14. Одночасно з проханням про прощення Спейсі оголосив, що він гей.

Закриття "Карткового будиночка", можливо, не пов'язане із зізнанням Спейсі, тому що студія перед цим закрила кілька комерційно успішних проектів.

Нагадаємо, "Картковий будиночок" - один з найуспішніших проектів Netflix. Прем'єра першого сезону "Карткового будиночка" відбулася 1 лютого 2013 року, коли всі 13 серій сезону виклали он-лайн.

Серіал розповідає про кар'єру конгресмена від Демократичної партії Френка Андервуда на тлі інтриг в американській адміністрації. Головний герой у результаті стає президентом США. "Картковий будиночок" є римейком однойменного британського серіалу 1990 року про політичне середовище під час роботи Маргарет Тетчер на посаді прем'єр-міністра.

"Картковий будиночок" номіновано на 9 премій "Еммі", у тому числі в категоріях "Найкращий драматичний серіал" і "Найкраща режисура", в якій висунули Девіда Фінчера - він зняв для "Будиночка" дві перші серії. Фінчер також є продюсером серіалу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram