Абсурдна економія КМДА, що зневажає Героїв!

8 грудня – в пам’ятну дату Сто днів від річниці Іловайської трагедії разом з побратимами – активістами ГО «ВПО учасників АТО «Справедливість», добровольцями батальйону «Донбас» ми прийшли на Майдан Незалежності до портретів Героїв, які боронили нашу країну від ворога. Те, що ми побачили – викликало обурення у нас, у тих, хто воював, втрачав і ховав своїх друзів. Фотографії наших побратимів використали для іншої виставки – стенди перевернули догори ногами, натомість з іншого боку на них розмістили портрети учасників Євромайдану.

Фото: Надано автором

Ці дії, перш за все – неповага до героїчних вчинків тих, хто захищав Україну від окупантів, тих, кого посилали на смерть, тих, хто став живим щитом для України. Більш того, цей химерний вчинок – недбалість по відношенню і до учасників Майдану, фотографії яких причепили на ці стенди.Наче немає різниці кого і куди чіпляти?…

З іншого боку в цьому можна побачити символізм – влада хоче забути про нас та наші вчинки. Влада показує, що час іде, замінюючи одних героїв на інших. Їм не просто байдуже, вони це відверто демонструють саме в тому місці, з якого все почалось! Адже саме на Майдані були створені перші добровольчі батальйони, саме під час Революції гідності загартувались патріотичні українці, для яких Україна понад усе. Влада, яка також була обрана на Майдані, сьогодні демонструє свою байдужість до воїнів АТО!

Фото: Надано автором

Над нами знущаються в прямому сенсі слова! Нас намагаються стерти – своїми принижуючими вчинками! І ми не втомлюємось нагадувати, що досі не провели розслідування і не покарали винних в Іловайській та інших трагедіях в зоні АТО, які призвели до загибелі тисяч українців – захисників Вітчизни.

Це неподобство, яке потрібно зупинити! Ми не допустимо, щоб громадяни забували про ці надважливі для держави пам’ятні дати.

Сьогодні – ми написали звернення до КМДА, в якому вимагаємо прибрати ці стенди і передати фотографії побратимам з ГО «ВПО учасників АТО «Справедливість».

Фото: Надано автором

Тарас Костанчук Тарас Костанчук , Керівник ГО "Військово-патріотичне об'єднання учасників АТО "Справедливість", командир штурмової групи батальйону "Донбас"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram