ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Звернення до олігархів

20 років країна не звертала увагу на армію. Її розкрадали, розносили і розтягували. Так само обкрадали і країну - цинічно, системно і мовчки. Нікому не було справи до того, в яких умовах і за що живуть наші захисники. Як і чим вони воюватимуть у випадку агресії.

Фото: EPA/UPG

Сьогодні такий час настав. Війська агресора вже кілька місяців перебувають на нашій території. Спецпідрозділи російської армії, прикриваючись псевдосепаратистською ідеологією, відкрито грабують та вбивають наших громадян. Організовують провокації з метою дестабілізації ситуації не тільки на Сході, але і на всій території України. Агресор діє зухвало та цинічно – провокує українських військових, підставляє мирних громадян під кулі, викрадає людей, застосовує тортури проти полонених.

В цей, вкрай непростий для України час, я звертаюсь до українських мільярдерів. Загроза знищення держави вимагає консолідації зусиль усіх українських патріотів. Я впевнений, що серед українських бізнесменів є справжні сини своєї Вітчизни.

Журнал Forbes кожного року публікує список 100 найбагатших людей України, сумарний статок яких за 2013 рік складає більше 600 мільярдів гривень. Це півтора річних бюджети України.

Вікова традиція нашого народу – жертвувати на церкву десяту частину свого прибутку. Сьогодні життєво необхідною є десятина на армію!

Озброєння та екіпірування піхотинця за найвищими сучасними стандартами коштує 19 700 грн. Ваша десятина, 10% із згаданих 600 мільярдів - це 3 000 000 солдатів, це 3750 БТР або 1400 танків.

Прийшов час рішучих дій. Ви не словом, а ділом маєте підтримати Україну.

Я, Олег Ляшко, створюю загальноукраїнський Фонд Оборони Країни і закликаю Вас грошима підтримати збройні сили.

Членами наглядової ради Фонду вже погодилися стати відомі культурні та громадські діячі України. Серед цих людей маєте бути і Ви!

Слава Україні!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram