ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Межигір'я буде санаторієм для дітей-сиріт (ФОТО)

Якщо влада ігноруватиме проблеми матерів-героїнь, я зберу дітей-сиріт, і привезу їх в Межигір’я і на державну дачу Азарова.

Фото: www.facebook.com/O.Liashko

4 липня під Кабміном ми зібрали багатодітних матерів зі всієї України. Це сім’ї, які виховують більше 20 прийомних дітей. Вони звернулися до прем’єр-міністра зі своїми вимогами, проте урядовці проігнорували багатодітних матерів і не прийняли їхнє звернення.

Онуки Януковича і Азарова не знають, що це за життя в дитячому будинку чи інтернаті. Вони виросли в норкових пелюшках і знають, що таке море і «діснейленди». Тому їм все одно на чужі проблеми знедолених дітей. Я сам виховувався у дитячому будинку та школах-інтернатах, тому мені не байдужа доля таких дітей.

Держава повинна підтримувати багатодітних матерів-героїнь, які всиновлюють і дарують радість сім’ї вихованцям дитбудинків. Ці жінки заслуговують на те, щоб кожній з них поставили пам’ятник. А влада не те, що їм не допомагає, вона вмудряється ще й тиснути на такі сім’ї, погрожуючи дітям позбавити їх прийомних сімей.

Ми вимагаємо від Кабміну, від Верховної Ради прийняти рішення, які б дали можливість цим героїчним жінкам виховувати дітей у нормальних умовах.

Ці люди хочуть брати дітей на виховання, а влада, замість того, щоб поліпшити демографічну ситуацію в країні, їм відмовляє, віддаючи їх на виховання закордонним батькам.

Чим більше безпритульних дітей буде в Україні, тим вищим буде рівень злочинності. А влада замість того, щоб інвестувати в наше майбутнє – в дітей, буде змушена утримувати тюрми.

Фото: www.facebook.com/O.Liashko

Фото: www.facebook.com/O.Liashko

Фото: www.facebook.com/O.Liashko

Фото: www.facebook.com/O.Liashko

Фото: www.facebook.com/O.Liashko

Фото: www.facebook.com/O.Liashko

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram