ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

У Донецьку зламали ребра нашому кандидату

У Донецьку жорстоко побили кандидата в народні депутати від Радикальної партії Дмитра Верзилова, який балотується по 43 виборчому округу у Ленінському районі міста.

Фото: Предоставлено автором

15 вересня близько 21 години двоє бритоголових амбалів підстерегли Дмитра під під’їздом, де він мешкає, на Шкільному бульварі. Обидва зловмисника були озброєнні битами, якими нанесли удари Дмитру по ребрах і голові, довго лупцювали ногами. Один із злочинців тримав в руках фотографію Дмитра. Коли наш партієць лежав понівечений у калюжі крові, той сказав, що він перейшов дорогу дуже серйозній людині. А потім всунув йому у руки заяву про зняття Дмитром своєї кандидатури з виборів, яку вимагав підписати. Ці мордовороти попередили нашого кандидата – якщо він протягом двох місяців висуне ніс, то його просто на просто вб’ють. Сусіди, побачивши Дмитра у крові з поламаними ребрами, викликали міліцію, але так звані правоохоронні органи... не приїхали. Тобто міліція покриває бандитів-регіоналів.

Наразі Дмитро перебуває у лікарні зі струсом мозку та переламаними ребрами. Очевидно, напад на Верзілова - справа рук його політичного опонента Валентина Ландика, який балотується до Верховної Ради по тому ж округу, що і він. Саме через те, що рейтинг Дмитра Верзилова складає понад 25%, Ландик хоче прибрати його зі свого шляху будь-якою ціною.

Я підготував звернення до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу по факту звірського побиття кандидата від Радикальної партії, тому що донецька міліція проігнорувала заяву Дмитра Верзилова.  І якщо «регіонали» думають, що це зійдеться їм з рук, вони надто помиляються. Бандити будуть сидіти у тюрмах, я їм це обіцяю!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram