ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Партія регіонів подала в суд на Радикальну партію

Для влади я продовжую бути кісткою у горлі. Вони вже не знають, що вигадати, щоб прибрати мене та очолювану мною Радикальну партію зі свого шляху. Саме тому, Партія регіонів звернулася з позовом до суду з вимогою демонтувати розміщені у столиці бігборди Радикальної партії із зображенням вил та написом «Захистимо людей від мафії».

Фото: tsn.ua

Вчора, 12 вересня о 16.00 в Окружному адміністративному суді міста Києва розпочався розгляд позовної заяви регіоналів. У ній уповноважений представник Партії регіонів Тетяна Панчик стверджує, що на наших агітаційних матеріалах відсутня інформація про замовника, тираж, про установу, що здійснювала друк матеріалу та інформація про осіб відповідальних за його випуск.

Насправді, регіонали хочуть демонтувати нашу політичну агітацію з однієї причини: вони бояться нас, бояться народного гніву, бояться людей з вилами. Це чергова провокація проти мене, з метою дискредитувати Радикальну партію напередодні парламентських виборів.

Сьогодні о 8.00 слухання по справі мало би продовжитись, однак її розгляд суд переніс на 14.00.

Я переконаний, що Партія регіонів шукає докази проти нас, тому навмисне відтягує час і не виносить рішення. Вони знають, що діють протизаконно, відбираючи у партії право на повноцінну агітацію, тому й спускають справу на гальма. Сьогодні ми можемо стати свідками того, наскільки брудними можуть бути ці вибори.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram