ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Депутатський десант на Вінниччині

До тридцяти народних депутатів України у ці вихідні відвідають Липовецький район на Вінниччині. Такого раптового і масового напливу високих державних мужів місцеві мешканці ще не бачили. Візиту «дорогих гостей» липівчани завдячують довиборам депутата до обласної Вінницької ради від їх району.

Фото: Макс Левин

Голосування відбудеться в неділю, 26 лютого. «Нардепи» приїдуть, аби проконтролювати хід волевиявлення мешканців цього нині, як видно, стратегічного для політиків населеного пункту.

Напередодні і в день голосування за нашою інформацією у Липовецький район «завітають» до 20 депутатів Партії регіонів. Підтримати свого кандидата – заступницю губернатора Любов Спірідонову приїдуть зокрема Кузьмук, Корж і Тадеєв. Кандидата від БЮТу приїдуть підтримувати близько 10 бютівців, зокрема Шевченко та Яворівський.

Липовець зараз став для політичних сил справжнім головним фронтом боротьби. Для них це важливо, не тому, що вболівають за інтереси населення. Просто після серії поразок на місцевих виборах Партія Регіонів прагне хоча б однієї тактичної перемоги будь-якими і переважно протизаконними методами. Їм хочеться показати Україні, що люди їх ще підтримують. Але це не так! Я переконаний, що в Липовецькому районі ці олігархічні клани очікує повна поразка.

Нагадаю, що ставлеником Партії Регіонів на довиборах у Липовецькому районі є нинішній заступник губернатора Вінницької області Любов Спірідонова, яка вже давно сидить у владі і не поспішає покращувати людям життя. У своїй передвиборчій агітації пані Спірідонова тимчасово «зреклася» Партії Регіонів, ні словом не згадавши про свою причетність до провладної політичної сили. Жіночка розуміє, що з біло-блакитними їй не світить жоден голос від народу. Кандидатом від БЮТ є Віктор Качур, який ще недавно сидів у тюрмі за хабарництво у особливо великих розмірах. Кримінальний екс-мер Немирова є співзасновником Немирівського районного осередку Партії регіонів.

Радикальна партія висунула кандидатом молоду дівчину - підприємця Анну Філонову. Анні 29 років, народилася у простій родині, з 11 років виховувалась без батька. Заміжня, виховує доньку. Для справедливості зазначу, що я теж їду підтримати Анну. І разом ми дуже сподіваємося на підтримку липівчан! Перемога за нами!

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram