ГоловнаСвіт

На посту президента Трамп втратив 119 позицій у рейтингу Forbes

За останній рік його рейтинг опустився на 16 рядків.

На посту президента Трамп втратив 119 позицій у рейтингу Forbes
Фото: EPA/UPG

З початку свого президентства лідер США Дональд Трамп втратив 119 позицій у рейтингу найбагатших громадян США за версією журналу Forbes. За останній рік його рейтинг опустився на 16 рядків, зараз Трамп займає 275-те місце в новому списку. Про це повідомляє видання Forbes.

Статки Трампа другий рік залишаються незмінними і становлять близько $3,1 млрд.

Die Welt уточнює, що бізнес президента, де вказано його ім'я, зазнає збитків. Наприклад, забудовники не хочуть називати об'єкти ім'ям Трампа, а деякі навіть позбулися його імені в назві своїх хмарочосів.

За ліцензуванням нерухомості бізнес Трампа близько 80 мільйонів - приблизно вдвічі менше, ніж рік тому. Сувенірна продукція з написом "Трамп" уже майже не продається. До свого президентства Трамп отримував від них близько 14 мільйонів доларів на рік.

Відзначають, що більш серйозний аналіз фінансів Трампа можливий, якби його податкові декларації були публічними. Голова Білого дому намагається тримати ці документи в секреті, а це підігріває підозри його критиків, що Трампу є що приховувати або він збанкрутував.

Лідери рейтингу найбагатших людей США не змінилися: на першій позиції - засновник Amazon Джефф Безос, його статки оцінюють у $114 млрд. На другому місці - творець Microsoft Біл Гейтс з $106 млрд, на третьому - інвестор Воррен Баффет, статки якого становлять $80,8 млрд.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявив, що погодиться співпрацювати зі слідством щодо імпічменту в тому випадку, якщо демократи дадуть права його представникам. Він поскаржився, що не може залучити юристів і позбавлений права слова в цьому розслідуванні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram