ГоловнаТехнології

Компанія Xiaomi представила супербюджетний холодильник: особливості новинки

ТМ Xiaomi, яка встигла здобути славу одним з кращих розробників бюджетної техніки, анонсувала свіжу корисну розробку - максимально дешевий компактний холодильник для використання вдома або на дачі. Коштує новинка всього 100 доларів і володіє досить непоганими експлуатаційними характеристиками.

Зниження вартості девайса розробникам вдалося домогтися за рахунок невеликого корисного об'єму.

Особливості нового супербюджетного холодильного агрегату

Замовити холодильники в інтернет-магазині можна всього в кілька кліків - у віртуальному каталозі представлені всі найсвіжіші новинки світу кухонної техніки.

Інноваційна розробка Xiaomi Yunmi 118L володіє такими характерними особливостями:

  • Компактні розміри. Цей холодильник ідеально підійде для установки в невеликій квартирі-студії, оскільки займає мінімум вільного місця. При цьому його корисного об'єму цілком достатньо для задоволення потреб 1-2 чоловік. Холодильна камера агрегату має ємність 89 літрів, а морозильна – 29.
  • Енергоефективність. Ще одна фішка нової розробки Xiaomi - мінімальний рівень енергоспоживання. Холодильник дозволяє економити фінансові ресурси, оскільки витрачає мало електроенергії і, відповідно, належить до категорії економічних пристроїв.
  • Наявність термоізоляційного покриття. Холодильник має особливий шар покриття, який володіє теплоізоляційними властивостями. Відповідно, він може використовуватися для тривалого зберігання продуктів харчування при температурі, заздалегідь заданій користувачем.
  • Стійкість до непередбачених стрибків електричної напруги. Особливістю новинки також є безпека її використання. Модель відрізняється стійкістю до несподіваних стрибків напруги в мережі і може витримати напругу до 1250 В.
  • Висока якість. Компанія Xiaomi в черговий раз підтверджує, що супербюджетна техніка може бути надійною, довговічною і високоякісною - про це свідчить і тривалість гарантійного обслуговування.

Незважаючи на дуже доступну ціну, холодильник Yunmi 118L в процесі тестування показав себе з кращого боку і підтвердив всі прогнози виробника щодо захищеності, економічності і ергономіки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram