ГоловнаТехнології

Яким навушникам надають перевагу українці - статистика від Музлайну

Сучасні українці, причому не тільки молоде покоління, не уявляють повсякденне життя без смартфонів, музики і мережевого відеоконтенту. Навушники в цій новій для всіх нас реальності стали невід'ємним аксесуаром, що супроводжує нас і вдома, і в дорозі, на роботі, під час занять спортом.

У нашій статті ми розповімо, які навушники користуються найбільшим попитом серед покупців інтернет-магазину Музлайн.

Ціна питання?

Хто бажає навушнички від магазину Музлайн?
Хто бажає навушнички від магазину Музлайн?

Бюджетний сегмент - навушники для побутового використання. Вони підходять для прослуховування музики, і саме їх найчастіше вибирає середній покупець. Бестселери цієї категорії - вкладиші із силіконовими вакуумними насадками і накладні навушники з регульованим металевим перемикачем. Серед переваг таких моделей:

  • низька ціна;
  • універсальність;
  • акцентований бас.

А серед недоліків - крихкість, неадекватність частотної картини.

Користувачі, уважні до власних відчуттів, частіше звертають увагу на середню цінову категорію, асортимент якої значно ширше і включає не тільки вкладиші, а й бездротові навушники з блютузом, накладні девайси з м'якими вкладками охоплюють амбушурами. Звучать вони, безумовно набагато краще від дешевих - яскравіше й виразніше, а їхні власні властивості значно вищі.

Навушники від Музлайну - плюс у карму
Навушники від Музлайну - плюс у карму

Наступна категорія - напівпрофесійні навушники. Це закриті моделі, виконані в стильному дизайні з розрахунком на цілком конкретну аудиторію користувачів - ді-джеїв, яким важливо виглядати стильно на сцені, фото і відео виступів. Такі навушники мають складну конструкцію, відмінне збалансоване звучання (його варто порівняти зі звуком аксесуарів класу про).

Найдорожчі - професійні навушники, розраховані на роботу в студії, це дротові закриті і відкриті моніторні девайси, ціна яких не має верхньої межі. Варто віддати їм належне, завдяки кришталево чистому звучанню вони чудово підходять і для прослуховування музики, але, на жаль, не кожен може дозволити собі купити їх, крім людей, які професійно працюють зі звуком. Фахівці вибирають навушники від Yamaha, Sony, Sennheiser та інших брендів нашого каталогу.

Як купити хороші навушники недорого?

Навушники Соні
Навушники Соні

Якщо ж вам необхідна рекомендація, то керуючись нашим досвідом і статистикою купівельних симпатій, можна стверджувати, що:

1. Найдешевші навушники (дешевше за 10 доларів) перебувають у зоні ризику - вони непередбачувані і можуть вийти з ладу будь-якої миті, але можуть і пропрацювати кілька років

2. Якщо ви слухаєте музику скрізь і використовуєте як джерело телефон чи плеєр - керуйтеся власним комфортом у виборі. Якщо ви звикли до вкладишів і носите головні убори в яких масивні навушники використовувати незручно - в категорії вкладишів маса достойних варіантів у середній ціні.

3. Дорогі навушники закритого типу є сенс купувати, тільки якщо ви працюєте зі звуком у студії

4. Висока вартість - не гарантія того, що навушники вам підійдуть.

Довіряйте своїм відчуттям, читайте відгуки, стежте за новинами сайту Музлайн - і ви, як і тисячі наших покупців, зможете знайти ідеальні навушники!

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram