>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Очна зустріч Циганкова та Луніна закінчилася плачевно для "Реалу"

"Королівський клуб" зазнав несподіваної поразки від каталонців.

Очна зустріч Циганкова та Луніна закінчилася плачевно для "Реалу"
Засмучений Андрій Лунін
Фото: EPAUPG

31-й тур іспанської Ла Ліги відкривали три матчі, один із яких проходив на "Монтиліві" в Жироні, де місцевий однойменний клуб приймав чинного чемпіона Іспанії та переможця Ліги чемпіонів, та півфіналіста ЛЧ цього сезону – "Реал".

Поєдинок завершився сенсаційною перемогою господарів – 4:2. Покер записав на свій рахунок Валентин Кастельянос. Для цього 24-річному аргентинцю знадобилося лише 62 хвилини.

До речі, Кастельянос став першим гравцем з 2012 року, який зробив покер у матчі з "Реалом". 10 років тому це зробив також зараз форвард каталонського клубу - "Барселони" поляк Роберт Левандовскі в півфінальному матчі ЛЧ "Боруссія" - "Реал" (4:1).

Зазначимо, у старті обох команд було по одному українцю: Віктор Циганков відіграв за каталонців 72 хвилини, а Андрій Лунін, за відсутності першого номера "бланкос" Тібо Куртуа, відстояв "у рамці" весь матч.

І, мабуть, відстояв вельми пересічно. Хоча провини у всіх пропущених голах українського голкіпера немає. Скоріше вина лежить на центральних захисниках "Реала", що дозволяли зблизька розстрілювати Луніна.

Додамо, що після цього тріумфу "Жирона" стрибнула аж на 9-е місце в турнірній таблиці, а "Реал", мабуть, втратив будь-який інтерес наздогнати лідируючу "Барселону" (мінус 14 очок за втраченими) і твердо застовпив за собою друге місце.

Огляд матчу "Жирона" - "Реал".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram