>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболістів Бундесліги можуть зобов'язати грати в масках при поновленні сезону

Міністерство праці Німеччини підготувало 3-сторінковий документ.

Футболістів Бундесліги можуть зобов'язати грати в масках при поновленні сезону
Фото: The Sun

Стало відомо, які запобіжні заходи планує вжити німецька Бундесліга в разі відновлення сезону.

Міністерство праці Німеччини підготувало 3-сторінковий документ, у якому виклало два основні варіанти відновлення розіграшу Бундесліги, повідомляє Der Spiegel.

Варіант 1. Усі гравці, тренери, члени медичного штабу та особи, які прямо контактують із ними, будуть поміщені в карантин до кінця сезону. Наприклад, для цих цілей може бути використаний ексклюзивний (для таких цілей) готель.

Варіант 2. Гравці та арбітри повинні будуть одягати на матчі медичні маски. При цьому маски повинні бути не одноразові та мають відповідати медичним стандартам. У документі наголошується, що засоби індивідуального захисту не повинні зісковзувати під час спринтів і зіткнень. При цьому гравці не повинні чіпати маски руками протягом усього матчу.

Якщо в когось з гравців маска все-таки зісковзне, то гру повинні негайно зупинити. Разом із тим наголошується, що при фізичних навантаженнях маски швидше приходять у непридатність, тому їх доведеться міняти кожні чверть години. Під час пауз на зміну масок усі гравці та тренери повинні будуть знаходитися на відстані 1,5 метра один від одного.

Також будуть заборонені позаігрові контакти, наприклад, спільні святкування забитих голів. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram