>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У "Челсі" назріває конфлікт між головним тренером і керівництвом клубу через найдорожчого у світі голкіпера

"Яблуком розбрату" став Кепа Аррісабалага.

У "Челсі" назріває конфлікт між головним тренером і керівництвом клубу через найдорожчого у світі голкіпера
Фрэнк Лэмпард и Кепа Аррисабалага
Фото: mirror.co.uk

У головного тренера "Челсі" Френка Лемпарда назріває конфлікт з керівництвом через ситуацію з голкіпером Кепою Аррісабалагою, повідомляє Daily Mirror.

Зрештою, після нічийного домашнього дербі проти "Арсеналу" (2:2) терпіння тренерського штабу "Челсі" луснуло - і Кепа позбувся місця в стартовому складі: на суботній матч Англійської прем'єр-ліги проти "Лестера" (1:1) захищати ворота "Челсі" вийшов уже другий номер Віллі Кабальєро.

Лемпард остаточно втратив віру в Аррісабалагу і наступного літа хоче віднайти нового голкіпера. На чолі списку Френка на заміну Кепі є Нік Поуп з "Бернлі" і Вісенте Гуаїта з "Крістал Пелас".

Однак плани Лемпарда не підтримує керівництво клубу. Виконавчий директор "Челсі" і права рука власника клубу Романа Абрамовича Марина Грановська не раді бажанню Френка продати Аррісабалагу. І їхнє невдоволення цілком зрозуміле.

Марина Грановська і Френк Лемпард
Фото: ФК "Челсі"
Марина Грановська і Френк Лемпард

Нагадаємо, влітку 2018 "пенсіонери" терміново шукали заміну Тібо Куртуа, який пішов у "Реал". Вибір випав на молодого Аррісабалагу, що зробило його найдорожчим голкіпером у світі - "Атлетіко" отримало 71,6 млн фунтів компенсації за нього.

Цілком очевидно, що клуб зі "Стемфорд Брідж" у разі продажу Кепи зміг би це зробити тільки з величезним збитком для себе.

Керівництво "Челсі" вважає, що Лемпард поспішив у своїх висновках щодо першого номера команди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram