>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Форвард "Динамо" відзначився голом у дебютному матчі в чемпіонаті Туреччини

Жерсон Родрігеш запам'ятався уболівальникам "Анкарагюджю".

Форвард "Динамо" відзначився голом у дебютному матчі в чемпіонаті Туреччини
Жерсон Родригеш
Фото: ankaragucu.org.tr

В останній день зимового трансферного вікна офіційний сайт "Динамо" інформував про те, що форвард Жерсон Родрігеш на правах оренди до кінця сезону став гравцем турецького "Анкарагюджю".

Лише через два дні гравець збірної Люксембургу дебютував за свій новий клуб у матчі 20-го туру чемпіонату Туреччини проти "Касимпаша".

Дебют вийшов вдалим: на 50-й хвилині Родрігеш ударом з пенальті забив свій перший гол за новий клуб, встановивши остаточний рахунок у матчі - 1:1.

Додамо, що Родрігеш записав на свій рахунок у поєдинку проти "Касимпаша" 110 техніко-тактичних дій з успішністю 52%.

Представник Люксембургу активно вступав в єдиноборство (52 дії за матч, 44% - виграні), йшов у дриблінг (13 дій, 15% - успішні), а також грав у пас (40 передач, 73% - точні).

Примітно, що в поточному сезоні показник у 110 ТТД - індивідуально найкращий для Жерсона. В "Динамо" його максимальний аналогічний показник становив у півтора рази менше - 70.

Відзначимо, що столичний клуб перебуває в зоні вильоту в елітному дивізіоні Туреччини.

Нагадаємо, Родрігеш перейшов у "Динамо" минулого літа. Його хотів підписати колишній головний тренер киян Олександр Хацкевич, однак при новому наставнику Олексію Михайличенку гравець на поле майже не виходив.

В Українській прем'єр-лізі Жерсон провів 8 матчів і забив 2 голи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram