>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик дав свій прогноз на реванш Уайлдер - Ф'юрі

Українець віддає перевагу англійцю.

Усик дав свій прогноз на реванш Уайлдер - Ф'юрі
Фото: Boxing Scene

Через 3 тижні володар пояса чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Деонтей Уайлдер проведе реванш проти ексчемпіона світу Тайсона Ф'юрі.

Майбутній поєдинок прокоментував колишній абсолютний чемпіон світу у крузервейті Олександр Усик. Він зізнався, що у першому бою віддавав перевагу британцеві.

"З приводу другого бою Уайлдер - Ф'юрі. Я у першому бою перевагу віддавав Тайсону Ф'юрі. У другому, напевно, теж буду більше схилятися до нього. У нього набагато більше навичок, ніж у Уайлдера. Але Уайлдер - це такий непередбачуваний хлопець, що може просто вдарити в будь-який момент, як це і сталося у першому поєдинку", - заявив Усик у коментарі Рен ТВ.

"Ф'юрі повинен бути максимально сконцентрованим на поєдинку. Бути постійно у бою. Не намагатися франтувати. Це бокс. Подивимося поєдинок, як там буде. Переможе найсильніший. Мені подобається спостерігати за боксом, що відбувається в рингу. Хто переможе - це вже хто більше зробив роботи, хто більше цього хоче. Я за бокс", - зазначив українець.

Нагадаємо, що поєдинок відбудеться у Лас-Вегасі, 22 лютого.

Додамо, що перша зустріч боксерів завершилася внічию.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram