>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українець Редкач програв бій за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBC

Іван Редкач не зумів створити сенсації та програв Денні Гарсії.

Українець Редкач програв бій за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBC
Иван Редкач (справа) - Дэнни Гарсия
Фото: Twitter

У Нью-Йорку на арені Barclays Center відбувся поєдинок між українцем Іваном Редкачем (23 перемоги, 18 з них - нокаутом, 5 поразок, 1 нічия) і ексчемпіоном світу в двох категоріях американцем Денні Гарсією (36 перемог, 21 з них - нокаутом, 2 поразки).

На кону стояв чемпіонський бій за версією WBC у напівсередній вазі проти Еррола Спенса.

У підсумку, поєдинок тривав всі 12 раундів, і завершився переконливою перемогою фаворита - Гарсії. Всі судді віддали перемогу американцеві - 118:110 і двічі 117:111.

До бою шанси 33-річного українського боксера, який проводить всю кар'єру в США, котирували дуже низько - коефіцієнт на його перемогу дорівнював 1,04.

Можливість перемогти у Івана могла бути, якби він спробував у своєму ключі затиснути суперника напором і характером, водночас викидаючи багатоударні комбінації.

Але нічого схожого українець не продемонстрував, надавши перевагу технічно боксувати проти Гарсії, що і було помилкою тренерського штабу Редкача.

Денні є більш технічним боксером, і йому не складало труднощів прориватися на зручну дистанцію і доносити до цілі свої удари.

Все могло плачевно закінчиться для уродженця Шостки вже в 7-му раунді - перед самим гонгом Редкач пропустив правий прямий, після чого у нього відкрилося розсічення.

Однак українець проявив волю, продовжив поєдинок, а в завершальних раундах навіть перехопив ініціативу.

Але більш досвідчений американець технічно гасив активні дії Редкача і довів бій до перемоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram