ГоловнаСуспільствоВійна

Правоохоронці підозрюють мешканку Харківщини у співпраці з окупантами

55-річна жінка перебувала на займаній посаді з травня по вересень 2022 року.

Правоохоронці підозрюють мешканку Харківщини у співпраці з окупантами
Фото: Поліція Харківщини

Поліцейські Харківської області повідомили про підозру у співпраці з російськими окупантами жінці, яка працювала “начальником управління по відновленню об’єктів інфраструктури адміністрації міста Ізюм та Ізюмського району”.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції у Харківській області.

“На займаній посаді вона виконувала розпорядження голови тимчасової окупаційної військово-цивільної адміністрації Ізюмського району Харківської області”, – розповіли в поліції. 

Зазначається, що 55-річна жінка перебувала на займаній посаді з травня по вересень 2022 року.

Їй загрожує позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

  • Працівники поліції повідомили колишній безробітній та охоронцю хлібокомбінату про підозру у співпраці з окупантами. За даними правоохоронців мешканці Харківської області стали працювати в незаконному правоохоронному органі на тимчасово окупованій території Куп’янського району.

  • Слідчі поліції заочно повідомили 28-річному мешканцю Вовчанська Харківської області про підозру у колабораційній діяльності.

  • Співробітники поліції підозрюють мешканця Харківської області у колабораційній діяльності. Перебуваючи на тимчасово окупованій території, чоловік добровільно обійняв посаду старости села Лук’янці Харківського району Харківської області.

  • Співробітники поліції Харківської області заочно повідомили про підозру “народному міліціонеру” з Балаклії.

  • Реальні терміни ув’язнення отримали ще двоє поплічників агресора, які працювали на російських загарбників у період окупації частини Харківської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram